tiistai 26. marraskuuta 2019

Halloween blogi 2019 
Karmiva kauhujuhla Halloween on tällä taas. Viimeiset lehdet ovat tippuneet puista ja halla peittää maan. Olen juuri astumassa sisään klubitalon ovesta joka narisee kuin autiotalon oven vanhat saranat. Oven narina saa aikaan kylmiä väreitä ja luo juuri sopivan Halloween tunnelman iltaa varten. Eteisessä vetää. Kummitteleekohan täällä? Kuten autiotaloissa on yleensä tapana. Vaikuttaisi siltä että vain Halloweenin aikaan hallitsevat yliluonnolliset voimat ovat saaneet klubitalon valtaansa ja muuttaneet sen kummitustaloksi. Ehkä saamme illan aikana nähdä tavaroiden leijuvan ja aaveiden liikkuvan seinien läpi. 

Ilta alkaa kammottavalla Halloween menulla. Pöytä on täytetty pikku suolaisilla kuten sipseillä, juustonaksuilla ja tuc kekseillä. Jälkiruoaksi on kurpitsa kakkuja. Ensisilmäyksellä näyttäisi siltä ettei menussa olisi mitään epäilyttävää, mutta tarkemmin katsottuna juotavaksi näyttäisi olevan jotain karmivaa nimittäin veriboolia. Jonkun hirviön saaliin käsi lilluu veriboolissa ja pohjalla lojuu matoja. Onkohan se noidan tekemää taikajuomaa joka muuttaa kaikki ihmisusiksi täyden kuun aikaan? Ruokapöydän ääreen on istuutunut joukko hirviöitä ja muita olioita syömään ja seurustelemaan. Joukosta löytyy muun muassa kaksi noitaa, yksi ihmissusi ja Batmanista tuttu Jokeri. Huoneessa on hämärää ja pöydät on koristeltu pienillä pääkalloilla, rotilla ja Halloween kurpitsoilla, jotka ovat hämähäkinseitin peitossa. Seitti on myrkkyhämähäkin kutomaa ja sen seassa kuhisee pieniä hämähäkkejä. Toivottavasti kukaan ei saa myrkkyhämähäkin puremaa käsiinsä ruokaillessaan. 

Kauhukseni huomasin ruokailun aikana että minulla oli hämähäkin seittiä ja myrkkyhämähäkkeja kasvoissa, jotka luultavasti olivat kulkeutuneet ensin käsivartta pitkin ja sitten kaulaa pitkin pöydän hämähäkin seitin seasta kasvoihini. Mutta se ei ruokailua ja illan viettoa haitannut. Sillä se kuului aisaan kuten monet muut pelottavat asiat jotka tapahtuvat Halloweenina. Ruokalituani sovimme yhden klubitalojäsenen kanssa että saan loihtia hänestä lohikäärmeen. Loihtiminen oli helppoa sillä siihen tarvittiin vaan kasvomaaleja ja vähän mielikuvitusta. Loin ihka oikean lohikäärmeen juuri sopivasti  pukukisaa varten. On pukukilpailun aika ja paikalle on saapunut kaikennäköisiä hirviöitä ja olioita toinen toistaan pelottavampia. Nyt kun koko hirviöpiiri on koolla kaikki saavat äänestää suosikkiaan. 

Äänestys muuttuu kiireen vilkkaa kaksintaisteluksi kahden olennon välillä. Ensin näyttäisi siltä että illan jokeri on voittamassa pukukilpailun, mutta ihan loppumetreillä illaksi suger skulliksi pukeutunut jäsen vie voiton hieman pelottavalla mutta elegantilla mekollaan. Mekko on Halloween henkinen ja sen yläosassa näkyvät luurangon kyylkiluut. Mekon ala-osan helma laskeutuu elegantisti alaviistoon oikean säären kohdalla paljastaen oikean säären ja jättäen vasemman säären helman alle. Mekon helmaan on myös ommeltu punainen frilla. Hieman pelottava yläosa ja elegantti alaosa loivat yhdessä pelottavan mutta elegantin kokonaisuuden. Halloween juhlan loppu alkaa häämöttämään , mutta vielä ehtii tanssilattialle tanssimaan. Stereoista soi kauhukappale thriller, joka kruunaa tämän halloween juhlan Halloween henkeen kirjoitetuilla lyriikoillaan ja soundillaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Porvoon klubitalo osallistui kevätWebinaariin 2021

Porvoon osallistuminen Tampereen Näsinkulman ja Hämeenlinnan Walonkulman Klubitalojen kevätwebinaariin 2021 Webinaariin oli kiva osallistua....