tiistai 4. kesäkuuta 2024

Mielenosoitus mielenterveydestä

Olimme muutaman Klubitalon jäsenen kanssa, mielenosoituksessa Helsingissä, Maanantaina 3.6. 2024 Retkemme alkoi Porvoosta onnibussilla, noin klo. 14.00 ja olimme perillä Helsingissä noin klo. 15.00. Perille päästyämme, kävimme ensitöiksemme haukkaamassa hiukan hiukopalaa eräässä ravitsemusliikkeessä.

Tämän jälkeen lähdimme reippaasti kävelemään kohti Senaatintoria, jossa oli alkamassa Mielenosoitus, jonka nimi oli “Mielenterveys kuuluu kaikille”

Otimme siellä paikanpäällä meistä yhteispotretin ja kuuntelimme mielenkiintoisia puheenvuoroja. Kun puheet siellä Senaatintorilla oli pidetty, lähdimme marssimaan yhdessä muiden mielenosoitukseen osallistuneiden kanssa kohti Hakaniementoria.

Marssilla oli muuten mukana valehtelematta noin 200 henkilöä. Taisin pongata sieltä kävelyltä myös erään Vihreän puolueen kansanedustajan, eli Ville Niinistön.

Hakaniemessä oli myös paljon puheenpitäjiä. mm. rasismista ja mielenterveydestä.

Kun kaikki puhujat olivat kertoneet asiansa, oli meidän aika suunnata vähitellen kohti Porvoota. Suosittelen näitä tapahtumia, niille kaikille, jotka tuntevat että olisi tarpeellista saada asiansa kuuluviin.




  Helsinkipäivä Vierailimme Helsingin Klubitalolla Maanantaina 15.7 2024 yhdessä Porvoon Klubitalon muutaman jäsenen ja ohjaajan, sekä johta...