torstai 18. heinäkuuta 2024

 Helsinkipäivä


Vierailimme Helsingin Klubitalolla Maanantaina 15.7 2024 yhdessä Porvoon Klubitalon muutaman jäsenen ja ohjaajan, sekä johtajan kanssa.

 Lähdimme aamuvarhain kohti Helsingin kurvissa sijaitsevaa Klubitaloa. Sinne talolle sisälle päästyämme, meidät otti avosylin vastaan paikallisen Klubitalon johtaja. Ensitöikseen hän näytti meille sen Klubitalon tiloja. Sitten olikin jo aika käydä kahvittelemassa ja ostamassa ruokalippu heidän omasta kanttiinistaan. Tämän tehtyämme, saimme tutustua heidän päivän agendaansa. Vaihtoehtoina oli osallistua joko työllistymiskatsaukseen, tai kirjanpitoryhmään ja myös somevideotyöryhmään sai vapaasti osallistua. Työllistymiskatsauksesta saimme meidän Klubitalollemme, paljon hyviä ja toteuttamiskelpoisia ideoita. Kun taas Somevideotyöryhmässä keskityimme esittelemään Porvoon Klubitalon aikaansaamia,hauskoja, sekä myös asiallisempia lyhytvideoita. Ryhmien päätyttyä, söimme lounasta, niin että jotkut lähtivät ulos ns. bon appetit hengessä, kun taas toiset jäivät aterioimaan sinne Klubitalolle, heidän herkullista kasvissosekeittoaan.

Vatsat täysinä olikin jo aika jättää hyvästit, ainakin toistaiseksi, sille Helsingin Klubitalolle. Lähdimme kävelemään kohti Helsingin keskustaa, tosin jotkut halusivatkin käyttää julkisia kulkuneuvoja, sinne päästäkseen. Me jotka kävelimme, ehdimme myös käymään matkanvarrella sijainneissa putiikeissa, joista ei kuitenkaan tarttunut mitään tälläkertaa mukaan. Helsingin keskustaan saavuttuamme, lähdimme väsyneinä, mutta onnellisina kohti kotikaupunkiamme Porvoota. Kiitos vielä allekirjoittaneelta, kaikille retkipäivään osallistuneille.


  Helsinkipäivä Vierailimme Helsingin Klubitalolla Maanantaina 15.7 2024 yhdessä Porvoon Klubitalon muutaman jäsenen ja ohjaajan, sekä johta...