torstai 28. joulukuuta 2017

Klubitalon joulujuhlat 2017

Klubitalon joulujuhlat 2017

21.12. torstaina vietettiin joulujuhlia. Jouluruokia valmisteltiin koko viikko ja keittiössä riitti tohinaa koko ajan. Jossain vaiheessa kokin hatut vaihtuivat tonttulakkeihin.
Joulujuhlissa oli paljon erilaista ohjelmaa. Juhlan juonsivat tyylikkäästi Anu ja Jussi. Ensimmäisenä oli ohjelmassa maljan kohotus omenaglögillä. Seuraavaksi pidettiin jouluaiheinen tietovisa. Tietovisan isäntänä toimi mallikkaasti Jussi ja Timo oli laatinut kysymykset. Tietovisan voitti Maija. Jouluisen pantomiimin oli suunnitellut Jussi. Pantomiimiin kuului kolme esitystä esim. jääveistos. Tämän jälkeen oli ohjelmassa vuoden 2017 valopilkku äänestyksen tuloksen julkistaminen. Äänestyksen tuloksen kertoi Ulla ja sen voitti äänivyöryllä Aija. Tämän jälkeen oli ohjelmassa joululaulujen laulua Klubitalon bändin säestyksellä. Sitten olikin vuorossa jouluruokailu. Ruokana oli porkkanalaatikkoa, lanttu-perunalaatikkoa, rosollia, seitankinkkua, kinkkua, persimonsalaattia, joulutorttuja ja taatelikakkua. Ruokailun jälkeen kävi joulupukki vierailulla Klubitalolla. Hän jakoi lahjoja kilteille jäsenille. Klubitalon jäsen Mattikin sanoi, että juhlat olivat parhaat joulujuhlat ikinä!


Jussi 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muutama sana Porvoolaisuudesta ja Klubitalolaisuudesta.

Porvoon suurinpia vahvuuksia on olla kaksikielinen kaupunki ja täältä löytyy myös Runeberginkoti,  Lisäksi olemme hyvien kulkuyhteyksien pää...