tiistai 14. tammikuuta 2020

Kehittämispäivät kevät 2020 päätökset

Kehittämispäivien päätökset: 


Keittiö & kahvila: 
-Kahvilaan jääneet kirppistavarat viedään myyntiin kellarikirppikselle. Jäsenet voivat lahjoittaa kirpputoripöydälle omia tavaroitaan, mutta kyseisiä tavaroita ei tuoda enää takaisin Klubitalolle. Jäsenet itse tavaransa pois kirpputoripöydän myynnin loputtua, muuten tavarat lahjoitetaan eteenpäin. 
-Cafe Taukoon tehdään uusi sisustus. Asiaa aletaan miettimään 24.2. 
-Kahvilan myyntiaikaa lyhennetään 30 minuutista 15 minuuttiin. Tauon pituus on edelleen 30 minuuttia. Kahvilan pitäjä pitää avaimia koko tauon ajan ja avaa kassan tarvittaessa. 
-Tästä lähtien kahvilaa pitää myös keittiöyksikkö. Lähtökohtaisesti toimistoyksikkö pitää aamupäivän ja keittiöyksikkö iltapäivä. Kahvilan pitäjät laskevat kassan iltapäivävuoron päätteeksi yhdessä. 
-Kuukausittaiset teemaruokaviikot, esimerkiksi eri kulttuurien ruoat teemana. Viikon lopussa järjestämme bon appetit –ruokailun teemaan sopivassa ravintolassa. 
-Hankimme kickbiket/potkulaudat Klubitalolle. Näitä voi käyttää esimerkiksi kaupassa käymiseen ja eritoten kesän palstaa ajatellen. Pyrimme anomaan kulkuneuvot lahjoituksena. 
-Keittiöön tulee reach out –systeemi, jolla on tarkoitus hankkia seuraavan päivän tekijät keittiöön. 

Toimisto- & hallintoyksikkö: 
-Vapaa-ajankomitea on tällä hetkellä huonossa paikassa ja sen toteuttaminen on hankalaa. Pyrimme keksimään sille paremman ajankohdan. 
-Respaan rakennetaan infotaulu ns. taikapeili-menetelmällä 
-Talokokouspäiväkirjat lähetetään tästä lähtien jäsenille sähköpostiin 
-Mentoritoiminta. Tarkoituksena on vapauttaa ohjaajien resursseja ja näin toimistotöistä perillä olevat jäsenet voivat avustaa muita toimiston työtehtävissä. 
-Lehtimuotoinen toimintakertomus. Tämä sisältää faktapitoista ja PR-kelpoista materiaalia jolla voimme lisätä tietoisuutta Klubitalosta. Esimerkiksi jäsenten kokemuksia, tietoa verkostosta, tilastoja yms. 
-Jäsenkaavakkeiden päivitys. Erityisesti pyrimme avaamaan mihin jäsenten tietoja käytetään. 
-UUSI PAIKKA AUKI –HANKE. Klubitalolle haetaan työntekijää kahdeksi vuodeksi toimisto- & hallintoyksikköön. Hanke toteutetaan oppisopimuskoulutuksella, jolloin työntekijästä valmistuu datanomi. 
-Klubisapiens-elokuvaprojektia pyritään jatkamaan kevään mittaan, jotta voimme aloittaa kuvaukset kesällä. 
-Klubilla tullaan järjestämään ATK- ja puhelimenkäyttökursseja. Näin jäsenillä on mahdollisuus opetella laitteiden käyttämistä yhä digitalisoituvassa maailmassa. 
-Ajankohtaisryhmä, jossa keskustellaan tulevista projekteista ja tapahtumista. 
Ryhmät: 
-Ryhmät alkavat viikolla 4 (20.1 eteenpäin). Ryhmät alkavat suunnittelulla. Ryhmät tarvitsevat vetäjiä ja kunnollisen suunnitelman ennen aloittamista!!! 
-Jäsenille annetaan yhä enemmän mahdollisuuksia vetää ryhmiä ja iltaohjelmia. Tätä varten Klubitalolle hankitaan lisää avaimia, joita jaetaan vastuuhenkilöille. 
Kevään ryhmät ajoittuvat seuraavasti: 

Maanantai: 
14:30 Elämänhallintaryhmä 
16:00 Bändiryhmä 
Tiistai: 
16:00 Lautapeli-ilta 
Keskiviikko: 
13:00 ATK-ryhmä 
14:30  Nirrin ryhmä 
Torstai: 
13:00 Ajankohtaisryhmä/mediaryhmä 
14:30 Taideryhmä 
16:00 Iltaohjelma 
Perjantai: 
13:00 Kävelyfutis 

Tavoitteet vuodelle 2020: 
-Enemmän jalkautumista PR-työhön, esimerkiksi poliklinikoille ja asumisyksiköihin. Pyrimme lisäämään tietoisuutta Klubitalosta ja tätä kautta hankkia lisää jäseniä. Pyrimme hankkimaan jalkautumiskohteista yhteyshenkilöitä, joiden kanssa järjestämme infotapahtumia. Suunnittelemme lisää ajankohtaisryhmässä 23.1. klo 13 
-Tehostamme reach outtia 
-Opiskelijoille myös jäsenohjaajia, jolloin he saavat tietoa myös jäsenten perspektiivistä ja vapauttavat henkilökuntaohjaajien resursseja. 

Pyritään tekemään uudesta vuosikymmenestä paras ikinä! Pidetään toisistamme huoli ja otetaan muut huomioon! Pysykää hyvien puolelle ja muistakaa hymyillä! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Klubilaisten tarinat: Hanna, elinikäinen oppimispolku kokemusasiantuntijuuteen

  Heippa! Olen Hanna, kolmekymppinen kokemusasiantuntija ja pintakäsittelijä Porvoosta. Elämän varrelle mahtuu rankka kokemus oman paikan et...