tiistai 18. toukokuuta 2021

Porvoon klubitalo osallistui kevätWebinaariin 2021

Porvoon osallistuminen Tampereen Näsinkulman ja Hämeenlinnan Walonkulman Klubitalojen kevätwebinaariin 2021

Webinaariin oli kiva osallistua. Intensiiviset luennot alkoivat loppupäivinä tuntua henkisesti hieman raskaalta. Minulle jäi mieleen, ainakin kokemusasiantuntija joka oli toiminut linja-autonkuljettajana.

Hän kertoi ikävästä onnettomuudesta kun kuljettaja oli vahingossa törmännyt

vanhempaan naishenkilöön. Valitettavasti nainen oli menehtynyt törmäykseen. Tämän seurauksena kuljettaja oli menettänyt muistinsa. Webinaarissa oli myös työpajoja joista sai valita itselleen mielenkiintoisimman, ne oli käynnissä päällekkäin. Mielestäni kevätwebinaari oli ihan onnistunut, se oli kuitenkin pitkä ja asiaa oli paljon. Pieniä teknisiä ongelmiakin oli. Se jäi harmittamaan esimerkiksi kun pienryhmä työskentely katkesi yllättäen aikarajoituksen takia. Toivottavasti kuitenkin joskus tulevaisuudessa järjestetään jonkun toisen Klubitalon toimesta uusi kevätseminaari niin että osallistujat pääsevät paikan päälle eikä vain oltaisi etäyhteydessä. Porvookin voisi järjestää kevätseminaarin/ webinaarin tulevaisuudessa.


Kirjoittanut Jussi Paavilainen //Porvoon Klubitalon jäsen ja kokemusasiantuntija
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Porvoon klubitalo osallistui kevätWebinaariin 2021

Porvoon osallistuminen Tampereen Näsinkulman ja Hämeenlinnan Walonkulman Klubitalojen kevätwebinaariin 2021 Webinaariin oli kiva osallistua....