torstai 14. heinäkuuta 2022

Porvoon Klubitalon palsta

Vuonna 2021 Porvoon Klubitalo päätti ottaa oman palstan Linnamäen kupeesta. Tämän tarkoituksena oli niin ikään lisätä aktiviteetteja klubin päivätoimintaan kuin lisätä hyvää mieltä jäsenten keskuudessa. 

Palstallamme kasvaa jos mitä, marjapensaista, perunoihin ja porkkanoihin. Sadon hyödyntää pääsääntöisesti keittiöyksikkömme, joka hyödyntää oman maan vihanneksia ruoanlaitossa. Toisinaan, melko usein siis hyödynnämme palstan satoa myös leipoessamme myytäviä tuotteita kahvilaamme.


Palstan toimintaa vedetään pääsääntöisesti jäsen vetoisesti. Jäsenet saavat halutessaan käydä palstalla hoitamassa kasvustoa Klubitalon aukioloaikoina tai omalla ajallaan - ihan miten itselle sopii. 


Toisinaan Klubin väki kokoontuu palstalle myös pienimuotoisten tapahtumien tai grillauksen merkeissä. 


Näin kesällä Klubitalon toiminta siirtyy perjantaisin palstalle, säästä riippuen.Tällöin tarkoituksena on hoitaa palstalla kasvavaa satoa. nauttia hyvästä seurasta ja tietenkin kesästä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lahden biljarditurnaus 2022

  Lahden biljarditurnaus Seikkailumme alkoi Porvoon Klubitalolta, jo aikaisin aamulla. Otimme itsestämme automatkalla ryhmäselfien ja autora...