maanantai 7. marraskuuta 2022

Porvoon Klubitalon joukkue vuoden 2022 Kukunori-Cup kävelyfutisturnauksessa

 Kävelyfutisturnaus 2022


Järjestyksessään neljäs kävelyfutisturnaus, pidettiin Perjantaina 4.11.2022 Vantaan Myyrmäkihallissa.

Meitä oli mukana siinä turnauksessa, pieni mutta tarmokas kahdeksan hengen joukkue. Aluksi otimme meidän ryhmästä, joukkoekuvan. Sen jälkeen lähdimme suuntaamaan navigaattorin avulla, kohti Myyrmäkihallia.

Porvoon Klubitalon joukkue ja kuski

Perille saavuttuamme, piti meidän etsiä pukukopit käsiimme ja vaihtaa ylle kävelyfutisvarusteet. Sitten olikin aika tutustua “pää-näyttämöön” eli Vantaan myyrmäkihalliin. Otimme siihen kenttään kunnolla tuntumaa ja suoritimme alkulämmittelyt, ennen ensimmäistä peliä turnauksessa. Meidän turnauksen aloittanut peli oli tasainen alusta loppuun ja se päättyikin numeroihin 3-3. Seuraava ottelu alkusarjassa olikin sitten meille melkoista ryöpytystä ja hävisimmekin sen maalein 5-1 Tämän jälkeen oli vuorossa turnauksen viimeinen ottelu, joka päättyikin meidän joukkueen voittoon, maalein 4-1 Allekirjoittanut teki muuten turnauksessa 4 maalia kahteen otteluun, mutta ei palannutkaan enää turnauksen päättäneessä ottelussa. Siinä pelissä loistikin eräs toinen henkilö, koska olin loukkaantumisen takia siitä mittelöstä kokonaan sivussa.
Meidän joukkueen lopullinen sijoitus oli lopulta viides, kuuden joukkueen turnauksessa. Ennen kuin lähdimme suuntaamaan kohti kotikaupunkia, piti meidän vielä ottaa yhteispotretti joukkueestamme ja katsoimme ihan lopuksi vielä turnauksen loppuottelua, mutta ei kuitenkaan ihan loppuun saakka. Suosittelen tätä kävelyfutisturnausta, kaikille jotka ovat vähänkään tästä lajista kiinnostuneita. Tulemme tänne varmasti vielä ensi-vuonna uudestaan.



T: Jussi Paavilainen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muutama sana Porvoolaisuudesta ja Klubitalolaisuudesta.

Porvoon suurinpia vahvuuksia on olla kaksikielinen kaupunki ja täältä löytyy myös Runeberginkoti,  Lisäksi olemme hyvien kulkuyhteyksien pää...