perjantai 11. elokuuta 2023

Porvoon Klubitalon Tallinnanristeily Kesällä 2023

Porvoon Klubitalon Tallinnanristeily Kesällä 2023

Retkemme aluksi me matkustimme yhdessä Loviisalaisten kanssa, linja-autolla Porvoosta Helsingin laivaterminaalin. Terminaalin tarkastuksista selvittyämme, astuimme sisään laivaan.

Kun saavuimme lyhyen laivamatkamme jälkeen Tallinnan satamaan saimme kulkupeliksemme noin 20 paikkaisen minibussin jolla menimme kohti Vanhan kaupungin lähellä ollutta kauppakeskusta. Osa meidän porukasta, ei noussut minibussiin, vaan he päättivät lähteä patikoimaan omatoimisesti Tallinnassa.

Kauppakeskuksessa oli muutama pieni putiikki, täynnä kaikenlaista ihailtavaa, kuten esim. itsekudottuja esineitä.

Paikan kruunu oli mielestäni kuitenkin, kauppakeskuksessa ollut kirpputori.

Se sisälsi paljon kaikenlaista tavaraa. esim. vanhoja virolaisia kolikoita ja myös paljon vaatteita ja tekstiilejä.

Jossain vaiheessa jo ennen kirpputorikierrosta, kävimme syömässä eräässä pitsaravintolassa kauppakeskuksessa.Kun olimme saaneet vatsamme täyteen, lähdimme patikoimaan kohti Tallinnan vanhaa kaupunkia. Se sisälsi paljon ravintoloita ja pienehköjä kauppoja. Aikamme siellä vanhassa kaupungissa talssittuamme, oli meidän suunnatava kohti Tallinnan keskustaa. Kävimme vielä pyörähtämässä muutamassa vaateliikkeessä, jotka sijaitsivat matkamme varrella.  Enää meillä oli vain edessä matka kohti Suomea, ensin laivalla ja sitten linja-autolla, kunnes olimme väsyneinä, mutta onnellisina perillä kotikaupungeissamme Porvoossa.


T: Porvoon klubitalon jäsen Jussi



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muutama sana Porvoolaisuudesta ja Klubitalolaisuudesta.

Porvoon suurinpia vahvuuksia on olla kaksikielinen kaupunki ja täältä löytyy myös Runeberginkoti,  Lisäksi olemme hyvien kulkuyhteyksien pää...